Chill and Destroy Feldberg uitslag en video

Eerder poste we al een iBoardcast van de Chill and Destroy tour in Nesselwang. Een week later ging de tour verder in Feldberg tijdens de Schwarzwald Shred. Weer waren er een hoop Nederlanders en Belgen van de partij en stonden er ook weer een hoop op het podium. In Nesselwang werd de wedstrijd nog teruggebracht van een slopestyle contest naar een jib contest omdat er te weinig sneeuw was. Gelukkig kon er in Feldberg een normale slopestyle wedstrijd worden gereden. Toch leek het wel lente in het zonnetje, maar dat maakte het er niet minder mooi op.

In de categorie tot 12 jaar stond er een compleet Nederlands podium. 1. Kyro Zonneveld voor Sam Vermaat en Sam van Lieshout. Bij de categorie tot 15 was er meer Duitse concurentie, maar toch won Gib van der Sluis. Tweede werd de Duitser Fynn Koenen en derde weer een Nederlander: Jay Goudswaard. Kyro Zonneveld staat ook op de foto bovenaan dit artikel.

Gib van der Sluis

Gib van der Sluis tijdens Chill and Destroy Feldberg: Schwarzwald Shred

Bij de vrouwen stonden Demy Janssen tussen Pia Gärtner (eerste) en Resi Dunst (derde) op de tweede plaats. Meri de Coninck uit België viel net buiten de prijzen.

Ook bij de mannen won een Duitser, de Feldberg Local Luis Eckert werd eerste. Net voor Nederlander Jolwen Frijns, Leander Greitemann (DE) en op de vierde plaats Mees Oostdijk.

Al met al een prima resultaat voor de Nederlanders. De volgende Chill and Destroy stop is in het Crystal Ground park en heet Charity Shred. Hier kun je je “oude” kleren schenken aan het goede doel, zodat vluchtelingen kunnen worden geholpen met een goede jas, hoodie, handschoenen etc.

Check alle uitslagen van de Chill and Destroy Feldberg Schwarzwald Shred.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *