NK freeride afgelast

Helaas, eerder deze week meldde we al dat het NK freeride naar vrijdag was verschoven was, maar van uitstel komt afstel. De organisatie van het NK en de pistedienst van Tignes hebben besloten dat de omstandigheden te gevaarlijk zijn. Daarom is het NK freeride afgelast. Zie het bericht van de organisatie hieronder.

Zojuist is duidelijk geworden dat het NK freeride 2016 niet door kan gaan vanwege de risicovolle sneeuwcondities. Dit is voor de organisatie maar vooral voor de NK deelnemers enorm zuur nieuws. Vandaag wisselden sneeuw en wind elkaar af, waardoor op last van de securité des piste van Tignes het NK van morgen is afgelast. De leidraad van de organisatie van het evenement is dat veiligheid boven alles moet gaan en staat dan ook achter dit besluit. We hadden zeven uitdagende faces als optie maar geen van deze is goedgekeurd. Na twee succesvolle edities moeten we dit jaar helaas echt last minute cancelen. Volgend jaar organiseren we uiteraard gewoon weer een Nederlands Kampioenschap Freeride en wij hopen jullie daar weer te zien.

Uiteraard bieden we vanuit de Dutch Freeride Week een heel dik alternatief programma: de DFW POWDER JAM! Dit wordt een dag lang dikke sprays trekken en powder kickers pakken op een speciaal voor ons afgezette helling. Onze camera helden schieten hier de vetste beelden die je zomaar kan inzetten om toekomstige sponsoren binnen te halen wink-emoticon Belangrijk is dat alle POWDER JAM deelnemers hun ‘drie eenheid’ en een helm bij zich hebben en dat we om 11 uur verzamelen bij het (voormalig) Snowcountry Test center.

Ook hebben we onze ‘Finals party’ van morgen verzet en wel naar vanavond 21:00 in Jacks Club in home town Tignes le Lac. Hier gaan we zo direct de NK pijn weg feesten met een optreden van Jack & the Weatherman en de BANGANAGANGBANGERS! We zien jullie zo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *