NK freeride verplaatst naar vrijdag

Soms zit het mee, soms zit het tegen.. Het weer wil deze week niet helemaal doen wat je hoopt bij een NK freeride, maar dat komt goed! Aanstaande vrijdag lijken er perfecte pow-pow condities te zijn in Tignes en dus kunnen alle deelnemers zich dan meteen melden voor de finale voor het NK freeride.

De kwalificatie zou eigenlijk eerder in de week zijn, maar is vanwege het weer geschrapt. De deelnemers van de Dutch Freeride Week hoeven zich er niet minder om te vermaken, want naast de feestjes is er het testcentrum en was er vandaag een freestyle clinic voor beginners (zie foto hierboven).

Hier is de update van de organisatie:
Het is flink aan het sneeuwen en waaien, zoals jullie gemerkt hebben. Voor morgen zijn er opklaringen voorspeld, maar ook weer wat sneeuw. Vrijdag zieter daarentegen fantastisch uit! Samen met het team van Tignes is daarom besloten om het NK freeride in één dag op vrijdag te houden. De ridersmeeting vindt donderdag plaats om 21:00 in Le Givré.

Gefeliciteerd! Want jullie zijn dus in één klap allemaal door naar de finale. Alvast een goede reden voor een feestje, dus kom allemaal nu naar de Underground want zowel Jack & the Weatherman als de BANGANAGANGBANGERS hebben er zin in!

Hopelijk kunnen we je vrijdag vertellen wie de nieuwe Nederlands kampioen freeriden op een snowboard is. Tot die tijd een filmpje over het testcentrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *