SAIKO present Nedelands Wängl Tängl team

Volgende week vindt in Mayrhofen de 10e editie van de Wängl Tängl plaats. Van 17-24 maart gaat het los op het fameuze snowboard en skateboard wedstrijd in het Oostenrijkse Zillertal. De chille sfeer, in combinatie met skate, snow, kunst en concerten zorgen elk jaar voor een indrukwekkend evenement. Er zijn dit jaar ook Nederlanders bij die uitkomen voor het Gasthof Zillertal team, The Gasthof Crew!

The Gasthof Crew
Op het snowboard onderdeel wordt het Gasthof Zillertal vertegenwoordigt door de drie riders Bob van Unnik, Bas Mons en Will Smith

Bob van Unnik
Deze Hagenees staat waarschijnlijk het meest bekend om zijn voorkeur voor tight pants, en dan het liefst een dames modelletje! Hij pakte in Oktober de Best Trick bij ‘Protest Rock-a-Rail’ in de Uithof en in November de 4e plek bij ‘Rock the Fridge’ in Landgraaf. Zijn part in de snowboardfilm ‘Momentum’ van vorig seizoen liegt er ook niet om! Hij kan Signal Snowboards, Sims Bindingen, 686 Outerwear, Spy Optics en Ongetemd tot zijn sponsors rekenen.

Bas Mons
Komt net als Bob uit Den Haag en rockt daarom graag in Snowworld Zoetermeer! Hij won in November de titel most creative rider bij ‘Rock the Fridge’ en dat zal goed van pas komen bij de Wängl Tängl!
Hij wordt gesponsord door o.a. Rome Snowboards, 686 Outerwear, Spy Optics, HÄ? Headwear en Funky GraphX.

Will Smith
Is naast naamgenoot van de Fresh Prince, vooral een up and coming rider uit Schotland en zorgt zo voor een internationale twist aan The Gasthof Crew! Hij heeft net als zijn twee crew-genootjes het snowboarden op de indoorbaan geleerd, maar doet het als year round seizoener tegenwoordig alleen op echte sneeuw. Met zijn cleane stijl en sicke double cork’s maakt hij The Gasthof Crew compleet. Hij rijdt o.a. voor RHYTHM, ROME SDS, Skullcandy, Freeze Snowboardshop en Funi hats.

Bram Bosch en Nick Bax
De skatende Gasthof Crew bestaat uit twee Eindhovense boys: Bram Bosch en Nick Bax. Beide zijn vanaf dag één in het Area51 Skatepark te vinden geweest en maken ook deel uit van het Area51 team. Ze gaan hard in de bowl en op street spots, en combineren de old school met new school style. Riders om in de gaten te houden!

De jongens worden gesponsord door o.a. Area51 skatepark, Finger Clothing, 100% skateshop, Vans, Flow en Just Friends skateboards

 

Links voor meer info:

http://www.wangltangl.com/category/snow/tangl-quali-teams/the-gasthof-crew/

https://www.facebook.com/TheGasthofCrew

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *