today dvd, heb je m al in huis?

todayAan het begin van het seizoen is Today als opvolger van Locations uitgekomen. Met een zeer goed bezochte premiére in de Melkweg hebben we wederom laten zien dat het verschil in snowboardniveau van de Lage landen en die van de Alpenlanden lang niet zo groot is als het hoogteverschil tussen die twee gebieden. Inmiddels is de DVD volop verkrijgbaar in de betere snowboardshops, via de beteresnowboardwebsites en natuurlijk de magazines.

Snowboarder Magazine
Eén van de grote snowboardbladen uit de VS, Snowboarder Magazine, heeft naast een verslag over Amerikaanse snowboarders die langs indoorbanen gaan in Nederland en Engeland ook een artikel genaamd: Attack of the killer B’s geplaatst. Hier is aandacht voor de kleinere snowboard DVD producties die in de wereld zijn uitgekomen. Naast een film uit IJsland en Psykopit is Today de derde DVD die zorgt voor de Europese inbreng.

Als commentaar wordt er gegeven:
“Ninety percent of this film is park riding and street rails. Despite this, Today still has a fun feel and high production quality. Highlight: Cheryl Maas’ part, which could be the best women’s video part of the year!”

Op de ISPO zijn we in gesprek geraakt met mensen van het bedrijf Freecaster en hebben die een Today DVD gegeven, zodat ze die konden bekijken. Nu hebben, ze zonder ons te vragen, de part van Cheryl online gezet. Aangezien wij de moeilijkste niet zijn, kun je dus op
www.freecaster.com de part van Cheryl zien, enjoy!

3 in a row
Een unieke feature op de Today DVD is de 3 in a row optie, je kunt daar van te voren 3 verschillende parts selecteren en vervolgens die parts achter elkaar bekijken. Zo kun je snel en gemakkelijk je favoriete parts achter elkaar zien. Wat zijn jou 3 favoriete parts?

Hidden part
Heb je de hidden part op de DVD al gevonden? Hij duurt erg lang en er komt geen snowboard in voor maar is zeker de moeite op te checken. Heb je m nog niet gevonden, ga op onderzoek uit in het extra’s menu.

Tevens willen we hierbij laten weten dat er geen vervolg meer komt op Locations en Today. Na 2 projecten die ons allemaal veel plezier hebben beleefd zetten wij er een punt achter en geven de fakkel over aan nieuwe initiatieven. Zo zijn er al 2 nieuwe projecten gestart die je zeker in de gaten moet houden: www.private-intel.com en een Fully Charged.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *