Home Forums Gear Snowboards en toebehoren Ride Rodeo’s vs Union Contact Pro’s

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  bjarne 11 jaren, 3 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #6739

    permi
    Bijdrager

    Hallo,
    Ik heb reeds enkele seizoenen rome 390’s en ik wil er van af, ze zijn kapot aan het gaan en sinds ik meer en meer in het park zit zijn er verschillende dingen die zijn beginnen ergeren.
    Zoals in de titel te lezen staat ben ik aan het twijfelen tussen Rodeo’s en Contact Pro’s. En hoewel de Rodeo’s vaker werden aangeraden kwam dit voornamelijk omdat ik bijna geen mensen ken die al met union bindingen gereden hebben.
    Dus mijn vraag naar jullie,is er iemand die al beide heeft gereden? Normaal is de logische stap ergens testen maar die kans heeft zich nog niet aangeboden, vandaar dit bericht.

    cheers
    alex

    #6746

    bjarne
    Bijdrager

    Hoi Permi; ikzelf heb nog niet op de ride rodeo’s gereden, maar rij inmiddels al wel een tijdje op de contact pro van 2012.

    Ik moet zeggen dat het echt hele fijne bindingen zijn, met veel mogelijkheden tot persoonlijke configuratie, zonder dat je last krijgt van drukpunten. De flex en demping zijn ook echt fenomenaal (in mijn ogen) waardoor de bindingen gewoon heerlijk soepele bindingen zijn waar je echt veel mee kan.

    Het is dan ook niet gek dat de bindingen bij de goodride favorites stonden tezamen met de rodeo. Helaas kan ik je nog niet vertellen hoe het verschil is. Maar ik denk dat je het toch echt het beste ze beide kan uitproberen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.