Home Forums Algemeen Algemeen Gezocht: professionele boarder/skier.

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  kevinhoogendam 9 jaren, 5 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #6983

  bartgraaf1
  Bijdrager

  Yo,

  Ik ben voor een schoolopdracht opzoek naar jonge (14-26) boarders/ skiers die snowboarden of skien op net even een hoger niveau. Niet dat je een Redbull atlete moet zijn, maar dat je bijvoorbeeld speciaal onderwijs volgt, een aangepast rooster hebt i.v.b met je sport, juist niet meer hoog kan boarde ivb met een blessure, een aantal dikke wedstrijden gewonnen hebt of toch best wel een indrukwekkende sponsor lijst hebt, kan allemaal.

  De opdracht is potentiële mensen te zoeken voor een interview, zo nodig/mogelijk op film. Nee dit gaat niet met een flipcam, Gopro of telefoon maar dit wordt een hoogkwaliteit interview met professionele apparatuur.

  Ben je of ken je een persoon die wellicht geïnteresseerd is of zou kunnen zijn/worden, of heb je nog verdere vragen, laat het me dan weten via pm of antwoord enzo

  Thnx

  #6984

  kevinhoogendam
  Bijdrager

  Bart,

  Probeer bij Skidome eens de volgende mensen:
  Bjorn Simons
  Niek van der Velden
  Ziggey van Bouwhorst
  Erik Bastiaanse

  Bjorn behoort tot de belgische top, Niek is een jong talent en Ziggey en Erik gaan speciaal onderwijs volgen vanwege het snowboarden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.