Broken Mechanism

Bode Merrill is de laatste jaren een van de snowboarders die de (te) gekste videoparts uitbrengt. One-footed is er momenteel niemand beter en vanaf alles flipt en spint de Amerikaan als geen ander. In de korte film Broken Mechanism zie je 12 minuten lang alleen Bode Merrill snowboarden, met shots van nu, maar ook uit het begin van zijn carrière. In 2015 ging Bode er met de titel “Rider of the year” bij het Amerikaanse Snowboarder Magazine en dus is Broken Mechanism een mooie kennismaking als je hem nog niet kent.

In de video voice-overs veel andere snowboard pro’s, zoals Chris Grenier, Desiree Melancon en Scott Stevens. Een van de voice-overs merkt op: “His fear mechanism is broken.”. Check hieronder de video over de snowboarder die geen angst kent..

In de woorden van Snowboarder Magazine:
Bode Merrill is an unstoppable force in modern snowboarding. Over his career, he has proven that fear is a secondary consideration to progression, that having a vision of the seemingly impossible can become reality. “Broken Mechanism” is a look back at what Bode has accomplished on a snowboard and leaves us only with our imaginations for what he has in store for the future.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *