Column II ::: “the black list”

Het was een gewone dinsdag avond als zovele. na een dag hard werken kwam ik thuis om me zo snel mogelijk om te kleden, en te racen naar een indoorbaan dicht bij huis want; het was weer tijd om te snowboarden.. Het verhaal begint best goed, vind je ook niet? Dat dacht ik ook, tot dat ik na een paar minuten na aanwezigheid geïnformeerd werd over een zogenaamde zwarte lijst… Op deze lijst staan locals die de laatste tijd negatief in beeld zijn gekomen bij het bestuur van deze indoorbaan. En die moeten natuurlijk aangepakt worden, tot zover snap ik het nog wel.. Maar toen, werden er brieven uitgedeeld, met daarin de tekst dat er mensen op gesprek moesten komen. Natuurlijk zat ik hier zelf niet bij want, ik gedraag me gewoon als ik ergens ben (dit heb ik namelijk thuis geleerd) en kom dus ook alleen bij deze indoorbaan om te snowboarden. Toch werd ook ik even aan gesproken op een redelijk onbeschofte manier. Uit het niks zei een man tegen mij: “Wat is jouw naam?” huh? Pardon, wie is deze man, en waarom wil hij mijn naam weten? (Ik stel mezelf meestal eventjes netjes voor als ik een gesprek begin met iemand die ik nog niet ken, maar goed). Ach, wat kan het kwaad dacht ik, ik geef deze man gewoon netjes mijn naam. Hij begon door een stapel brieven te bladeren, waar ik niet tussen zat. En toen mocht ik gaan, Ik werd vrijgelaten, want wij snowboarders zijn maar een stelletje misdadigers (tenminste zo werd ik wel behandeld). Een aantal bekende van mij zaten wel tussen deze stapel, en nadat iedereen z’n brief gehad en gelezen had ging ik hem ook maar even doorlezen (die van iemand anders dus) al gauw hoorde ik achter mij deze zelfde man tegen een niet te noemen vriend van mij zeggen “ik wil hier niks over lezen op ultimate!” (dus bij deze, het is je niet gelukt).Het is mij al vaker opgevallen dat locals op verschillende indoorbanen worden aangesproken als een soort criminelen, hoe kan je van iemand verwachten dat hij je normaal behandeld, als hij zelf ook niet normaal behandeld word? Ik snap dit wel, en gedraag mij gewoon normaal. Maar ik begrijp best dat iemand van een jaar of 15, hier wat slechter op reageert en juist nog misdadiger word, en in opstand komt want hey, zo zijn pubers nou eenmaal. Wat is dit toch? ik heb geloof ik nog geen 3 maanden geleden 600 euro betaald voor een jaarkaart, en hier verwacht ik toch echt een stukje service van terug, zeker van iemand met een management functie. Ik betaal niet alleen voor het gebruik van de sneeuw, maar ook voor een beetje kwaliteit. IK gedraag me normaal, dus verwacht ook dat ik normaal behandeld word. Dus bij deze, managers van de indoorbanen, als jullie iets met mij te bespreken hebben, kan dit op een normale manier, je mag je best even voorstellen. Ik ben namelijk volwasse.Disclaimer: Dit is mijn persoonlijke mening. En niet de mening van ultimate-snowboarding.com of de mening van andere medewerkers en/of forum gebruikers. Voor vragen, kan je mijn e-mail adres vinden op mijn profiel, en durf je openlijk de discussie aan te gaan, hebben wij de prachtige functie ingebouwd om te reageren hieronder door te drukken op de knop “reageer”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *