Column ::: Le skiers!

Skiërs, je kent ze wel. Die gasten op twee latten in plaats van 1. Maar die daardoor zeker niet minder los gaan, dan de gemiddelde snowboarder.En toch, dit weekend was het weer is zo ver, de anti-ski sfeer was lekker aanwezig. Ik snap dit niet, en vraag me af waar dit vandaan komt? Is het niet is tijd om ons hier gewoon over heen te zetten, en er voor te zorgen dat alle (zeker rail) wedstrijden die we houden ook toegankelijk te maken voor de skiërs? De skullcandy railbattle was een goed voorbeeld… Hier mocht het wel! En had iemand er last van? Nee volgens mij niet, ik vond de skiërs vaak even tof om naar te kijken. Maar om even terug te komen op de reden waar ik dit verhaaltje eigenlijk voor schrijf, hoe komt het toch dat er zaterdag zo’n vijandige sfeer hing tegenover skiërs? En nee, ik heb het niet over mijn medeboarders die stonden te kijken beneden, of meededen nee ik heb het puur over de organisatie, en dan vooral over een niet nader te benoemen website. Op een gegeven moment werd er zelfs een skier bijna verwijderd, omdat hij nog even over de box ging, werd hij normaal gevraagd weg te gaan? Nope, er werd een mat op de box gegooid zodat hij op z’n bek zou gaan. Kinderachtig? Dat laat ik aan jou over om dit voor jezelf te bepalen..En ik weet het, boven in je browser staat nu ook, 1 sport, 1 site, 1 family, maar, freestyle skiërs, vallen hier tegenwoordig volgens mij ook onder, en zo niet, word het tijd dat dit wel gebeurd. Of is het misschien tijd voor een eigen skiër-part op US… Ik weet het allemaal nog niet, maar wat ik wel weet, is dat ik het een beetje zat begin te worden. Is het niet tijd om is volwassen te worden en normaal tegen elkaar te gaan doen en niet 1 of andere kinderachtige smoes te verzinnen om skiërs uit je contest te weren? Wat ik wel weet, is dat Ultimate niks anders dan liefde voor hun skiërs heeft. Gister op de meeting heeft er gewoon een skiër (gratz Vinnie!) gewonnen op de box. En was het hitje slechter voor de boarders door het ski spoor? Dat kan ik niet goed inschatten, wat ik wel zag, was lachende gezichten, een vrolijke jam sessie, en geen gehaat. Zou het zo niet altijd moeten zijn? Bitch away in de comments, of zelf reageren in een column?

Stuur dat even een mailtje naar info@ultimate-snowboarding.comDisclaimer

::: Dit is mijn persoonlijke mening, en straalt niet de mening uit van Ultimate-snowboarding.com in z’n algemeen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *