Terugblik: O’Neill Claim Your Cash

O’Neill Claim Your Cash, op 27 augustus, was het 4e O’Neill Crazy Dayzz evenement in Ice Mountain. Zo’n 52 snowboarders en skiërs daagden massaal op uit alle hoeken van België en Nederland om tijdens de O’Neill Claim Your Cash opnieuw deel te nemen aan een creatief spel. Voor dit event werden er vooraf voorrondes georganiseerd onder de noemer “Game of shred – tourstops”. Tijdens die voorrondes kon men een finaleticket winnen om uiteindelijk op 27 augustus kans te maken op die cash prijzenpot van €1000.  Wat daarbij opviel was het niveau dat bij de skiërs & boarders in de Belgische en Nederlandse indoor pistes alweer een pak omhoog is gegaan.

De € 1000 werd verdeeld onder de snowboarders en skiërs, naargelang de inschrijvingen volgens categorie. Er werd zelfs speciaal voor deze O’Neill Claim Your Cash een volledige nieuwe module bijgebouwd om het zomerpark van Ice Mountain nog wat op te krikken!  Elke deelnemer kon daar voor het eerst de O’Neill stairset inwijden!

O’Neill Claim Your Cash – de Finale

De finale bij de +16 Men snowboarders bleek erg spannend te zijn. Tal van straffe Belgen en Nederlanders toonden hun kunnen op de O’Neill stairset en dit op hoog niveau. Uiteindelijk was het Wessel van Lierop die als winnaar van de O’Neill Claim Your Cash beloond werd met €450! De snowboarder besloot zijn cash price te delen met zijn waardige medefinalisten Joey, Bob en Cees.  Bij de Men Ski viel Lukas Feitsma in de prijzen. Hij won terecht de O’Neill Claim Your Cash finale en ging naar huis met €250! Een dikke proficiat ook aan Karolien Schwagten die de finale won bij de Women Ski!

Bij de vrouwelijke snowboard finalisten werd uiteindelijk Rachida Aouladelhajamar beloond met een cash price van €150. De O’Neill Claim Your Cash finale bij de Youngsters -16 werd gestreden tussen snowboarders Jesse Augustinus, Joshua Pires en Erik Bastiaansen. Jesse landde de beste tricks in de finale en kreeg als winnaar (in de categorie -16) €150 cash mee naar huis. Bedankt aan alle aanwezige deelnemers voor de massale opkomst, zowel de finalisten als de non-qualified riders! De O’Neill Stairset werd door iedereen mooi ingereden en uitgetest, de sfeer zat er alweer dik in en er wordt nu alweer uitgekeken naar de volgende O’Neill Crazy Day in Ice Mountain.

Op 17 september presenteren SnowBite en Haystack de 5e O’Neill Crazy Day onder de noemer; O’Neill Crazy Carnivale of Snow. De volledige indoor piste van Ice Mountain wordt omgebouwd om alle deelnemers te laten snowen in een volledige kermissfeer. Voor dit event geeft SnowBite zelfs een gratis snowtrip naar het Freestyle event SnowClash cadeau (twv. € 379). Voor de skiërs voorziet Majesty Skieen paar gratis Freestyle ski’s! Pak de flosj en maak kans op een van deze hoofdprijzen of tal van andere coole prijzen!

Voor meer informatie over O’Neill Crazy Carnivale of Snow klik hier: http://www.facebook.com/event.php?eid=267632889917391

Results finale O’Neill Claim Your Cash:

SB Men +16:
1.Wessel van Lierop (450€!)
2.Joey van Essen
3.Bob van Unnik

Ski men:
1.Lukas Feitsma (250€!)

SB Women +16:
1.Rachida Aouladelhajamar (150€!)

SB Youngsters -16:
1. Jesse Augustinus (150€)
2. Joshua Pires
3. Erik Bastiaansen

Voor meer informatie over de resterende O’Neill Crazy Dayzz in Ice Mountain, bekijk de website www.oneillcrazydayzz.be 

https://vimeo.com/28493685

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *