Uitslag PBRJ Ice Mountain

Vorige week was er de eerste Volcom PBRJ van het seizoen in Ice Mountain, Komen. Joshua Pires nam de titel in beslag, terwijl Anne-Sophie Lechon de hardste acties bij de ladies plaatste. Zie hieronder alle uitslagen, de video , een verslag van Volcom van de dag en de foto’s.

Voor alles is een eerste keer, dus ook voor een Volcom Peanut Butter and Rail Jam in België. De eerste PBRJ van het Europese winter seizoen werd gehouden in Ice Mountain, het is er koud, er is snow en er was een killer setup voor een rail contest. De Snapback shape crew heeft hard gewrkt om alles op de rails te krijgen en zorgde ervoor dat alles sjiek geshaped was voor iedere heat.

Zo’n 50 deelnemers kwamen naar Komen; Belgen, Nederlanders en Fransozen, allemaal stoked voor een dag gratis shredden, eten en drinken. Iedereen knalde er goed op, dus het publiek had diner en een show, een glazen wand was het enige wat de eters scheidde van de sneeuw. Omdat het Halloween was, was het trouwens fullhouse in he restaurant van Ice Mountain.

Het niveau was hoog, echt hoog! Waarschijnlijk omdat er indoor alleen maar rails gereden worden. Veel bekende gezichten op de PBRJ en de setup werd keihard gemangeld. Check de video en foto’s hieronder voor de actie.

Dit jaar kwalificeert de top 3 van iedere categorie zich voor de PBRJ Championships in Mammoth mountain, California. Dus de flatland shredders kunnen zich daar in april gaan meten met de rest van de wereld.

Thanks to: Ice Mountain, Snapback shape Crew, Jelle Keppens en Wietse Thomas voor de foto’s, Willem Jones voor de video en Volcom team riders Bjorn Simons en Kevin Trammer voor alle hulp, Vans, Capita snowboards en Union bindings voor de extra prijzen.

Girls
1. Anne-Sophie Lechon
2. Fay Beck
3. Meri De Coninck

T/m 15 jaar
1. Jules De Sloover
2. Dylan Van Hoeij
3. Oscar Mattart

16-21 jaar
1. Bram Muylle
2. Jens Rummens

Open / Am
1. Joshua Pires
2. Kevin Trammer
3. Bart Falhaber
4. Jordy T’Gilde
5. Lorenzo Peeters
6. Henrik Meyn
7. Luc Buthker
8. Mel Lamers
9. Boas Van Olden
10. Dries Meesschaert

Bron: Volcom.eu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *