Wolle Nyvelt B-roll

B-roll klinkt altijd minderwaardig, maar de B-roll van Wolle Nyvelt is beter dan de A-roll van veel andere snowboarders. Wolfgang Nyvelt, oftewel Wolle Nyvelt is een legende in het snowboarden en een pionier in de wereld van no-footed snowboarden. Inmiddels 38 jaar oud, maar dat zie jer niet aan af.

De local uit Mayrhofen rijdt al jaren op snowboards van Salomon, maar samen met Steve Grüber startte hij Äsmo, een pow surfing bedrijfje. Een soort kruising van snowskates, snowboards en surfboard voor in de poeder en daar is hij de allerbeste in. Dus naast vette poedershots en kickers op een snowboard zie je hem ook knetterhard powdersurfen. En een streetgap nemen op zijn Äsmo board, en kickers en eigenlijk alles waar jij denk niet eens aan durft te beginnen op je snowboard.. Held!

De video is een verzameling van shots die gemaakt zijn door Absinthe films en shots van Andreas Monsberger, een van Wolle’s vrienden. Tussen de Wolle shots door komt ook Max Buri nog voorbij gevlogen, maar daarvoor moet je goed zoeken.

 

Wat Salomon snowboards er over zegt:
A combination of footage leftover from Absinthe Films’ “Eversince” and from Wolfgangs’s friend and filmer Mone.

Riders: Wolle Nyvelt, Max Buri
Filmed and Edit by: Andreas Monsberger “monEpic”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *