Zillertal Välley Rälley

De Zillertal Välley Rälley komt deze winter weer terug! De Ästhetiker Crew brengt de wedstrijd serie naar de 4 mooiste snowboard parken van het Zillertal in Kaltenbach, Gerlos, Mayrhofen en Hintertux. Shredders kunnen uitkijken naar 4 weekenden rocken met pro-coaches, gratis testboards van Ride en het belangrijkste: slopestyle wedstrijden. Er zijn volop prijzen, medailles, awards en money te winnen. Jij kunt je vanaf nu inschrijven. Vanaf december 2015 t/m april 2016 is het Zillertal de place to be voor deze derde editie van de Välley Rälley wedstrijd serie.

Naast de wedstrijden zijn er gratis coach sessies met de Ästhetiker pro’s, deze zijn voor iedereen toegankelijk en voor ieder niveau. Wil je een ollie leren, je eerste backflip landen of je frontboard stylen? Alles wordt op een toffe manier uitgelegd en je wordt er nog beter van ook. Als bewijs zijn er fotografen en filmers aanwezig om jou progressie vast te leggen.

Voor de Välley Rälley wedstrijden zijn de inschrijvingen nú geopend, er is een beperkt aantal plaatsen dus zorg dat je op tijd bent! Het Zillertal is een populaire hangout voor Nederlandse en Belgische snowboarders, dus grijp je kans. Er wordt gestreden in verschillende categoriën en aan het einde van de tour worden op de Hintertux gletscher de Prince, Princes, Duke, King en Queen van de Välley bekend gemaakt. De overall winnaar van de rookie tour verdient daarnaast ook nog eens een ticket voor de World Rookie Finals 2015.

Check hieronder de data voor de Zillertal Välley Rälley of schrijf je direct in op: http://valleyralley.at/anmeldung.html

Välley Rälley  2015 / 2016:
Tourstop 1: 19 en 20 december 2015 :: Betterpark Hochzillertal, Hochzillertal Kaltenbach
Tourstop 2: 23 en 24 januari 2016 :: Snowpark Gerlos, Zillertal Arena
Tourstop 3: 20 en 21 februari 2016 :: Vans Penken Park, Mayrhofen
Tourstop 4: 2 en 3 april 2016 :: Betterpark Hintertux, Hintertux Glacier

01_zvr_key_visual_15_16

Check hieronder nog de Zillertal Välley Rälley touredit van vorig seizoen:

Partners Zillertal Välley Rälley:
Zillertal.at, Ride Snowboards, Vans, Red Bull, Hochzillertal-Kaltenbach, Zillertal Arena,
Mayrhofner Bergbahnen, Hintertux Glacier, N.ASA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *