Air & Style Bejing uitslag

De uitslag van Air & Style Bejing is bekend, Max Parrot gaat met de hoofdprijs aan de haal. Op 2 een andere Canadees: Mark McMorris en derde werd Sven Thorgren. De Japanse snowboarder Yoku Kadono werd 4e en scoorde met een 1620 de best trick. Check hieronder de top 5.

1. Maxence Parrot (Can)
2. Mark McMorris (Can)
3. Sven Thorgren (Zwe)
4. Yuki Kadono (Jap)
5. Ståle Sandbech (Noo)
23. Sebbe de Buck (Bel)

De Air & Style tour gaat op 6 februari verder in Innsbruck en sluit af in Los Angeles, vlakbij het huis van de huidige eigenaar van Air & Style: Shaun White.

Check de highlight video van Air & Style op onze facebook pagina.

Bericht 4 december:
Check op US Air & Style Bejing Live! Terwijl in Europa de gebieden openen staat een selecte groep pro snowboarders aan de start van de eerste Air & Style van dit seizoen. Onderaan dit artikel vind je de live-stream voor dit event, deze start zaterdagochtend (!) om kwart voor 9 Nederlandse tijd. Dus zet je wekker maar..

Sebbe De Buck heeft vandaag geprobeerd zich te kwalificeren voor de zaterdag van Air & Style Bejing. In de kwalificaties wist hij helaas geen van zijn sprongen te landen en dus doet hij niet mee aan het hoofd evenement. Erg jammer voor de Belg die de afgelopen weken helemaal los ging in de Stubai Zoo, morgen zien we hem niet snowboarden in het Olympische stadion. 16 andere riders kwalificeerde zich voor zaterdag, Max Parrot scoorde op de vrijdag het beste. Zie hieronder de uitslag van de quali’s.

air-style-bejing-qualifications

De 16 snowboarders boven de rode streep gaan zaterdagochtend strijden om de hoofdprijs. Wil jij niks missen van dit event? Kijk dan zaterdagochtend live snowboarden op Ultimate-snowboarding.com. Nadat Air & Style Bejing afgelopen is vind je hier uiteraard ook de uitslag en de highlights.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *