De Freeride Opening in Saas Fee

Opvakantie.nl organiseert ook dit jaar weer de Nederlandse Freeride Opening voor skiërs en snowboarders. Van 16 t/m 20 december is het in Saas Fee te doen met tests, leuke mensen en hopelijk verse sneeuw. Lees hieronder meer over het wie wat waar van de Freeride Opening.

Met trots berichten wij dat de 23ste editie van de Opening gehouden zal worden van 16 tot 20 december in Saas Fee. Dit sneeuwevenement voor iedereen die gek is op wintersport biedt gratis clinics gegeven door freeride pro’s uit Nederland en Zwitserland, een test met het beste freeride materiaal van 2016-2017 en verschillende speciale, onvergetelijke ‘experiences’ die  laten zien wat Saas Fee te bieden heeft

De organisatie van de Freeride Opening bestaat volledig uit gepassioneerde skiers en snowboarders die vele seizoenen in de bergen hebben doorgebracht. Zij zijn erbij om hun kennis, tips, tricks en bovenal; hun passie voor freeriden, te delen.

Saas Fee
Saas Fee met 150 km voortreffelijk onderhouden pistes (tot een hoogte van 3600m), 100% sneeuwzekerheid, een pittoresque, autovrij, gezellig dorp aan de voet van de pistes, het sublieme funpark en de Adrenalin Challenge werd in 2012 benoemd tot het beste skiresort van de wereld. Het is dan ook niet voor niets dat wij voor de 23ste editie deze bestemming hebben geselecteerd!

Saas Fee Experiences & De Freeride Opening
De focus van de Freeride Opening is natuurlijk zoveel mogelijk… freeriden. Om te vieren dat wij voor het eerst in Saas Fee zijn hebben wij samen met Saas Fee Marketing en Saas Fee Guides een aantal speciale experiences op het programma gezet waarbij wij laten zien wat Saas Fee te bieden heeft. De experiences zijn: coaching sessies met locale professionele Zwitserse freeriders, de “Berghüttenzauber” Experience (nachtelijke sprookjeswandeling afgesloten met een traditionele Zwitserse fondue),  de Glacier Safari Experience (op sneeuwschoenen naar de Britannia Hutte (incl lunch en sneeuwschoenen), de Ista Discovery Course ism Saas Fee Guides, de Snow Shoe Experience (een prachtige trektocht over de gletsjer met gids), de Via Ferrata Gorge Alpine Experience, de Adrenalin Cup Challenge and tenslotte, voor de liefhebber: (locale) Wine Tasting Experience.

Test door MK Skiservice & Frosty
Tijdens de Bergans Freeride Opening kunnen deelnemers elke dag freeride & off piste ski’s en snowboards testen van topmerken. Vertegenwoordigers van MK Skiservice leggen graag uit wat geschikt is en helpen je bij het vinden van een perfecte match.

Waar slapen wij?
Verblijf kan geheel op maat worden afgestemd. Wij hebben kamers gereserveerd in het Wellness Hostel 4000 voor 2 tot 6 personen, inclusief ontbijtbuffet. Dit Hotel, op loopafstand van de lift en de pistes, is zeer modern en smaakvol ingericht met eigen zwembad, wellness en fitness ruimte.  Je kunt hier diner bijboeken dat bereid wordt met locale ingredienten of ervoor kiezen om in één van de restaurants in de omgeving te eten. Op zaterdag kun je aanhaken bij een traditionele fondue als je dat lekker vindt.

De Freeride Opening is inclusief
Vier overnachtingen incl ontbijt, drie dagen liftpas, uniek Event T-shirt en event extra’s: coaching met freeride pro’s (ski en snowboard), filmavond, snowsafely session, Adrenalin Challenge, testkaart freeride ski / snowboardtest, toerskitest, gezellige feestjes & een geweldige ervaring!

Prijs vanaf 419,-

Meer info updates & opgeven
www.familyjam.nl/ freerideopening
+ 31(0)653363296
Facebook.com/gameenaardeopening
Twitter @freerideopening

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *