Coming Home

De snowboard documentaire Coming Home rondom Mario Käppeli is al een paar weken uit, maar sinds vandaag ook ondertiteld! Dat kijkt een stuk prettiger weg wanneer je geen Zwitser bent. En daarom nu ook op US, want de beelden zijn gruwelijk.

Mario verteld hoe hij in het wedstrijdwereldje is gerold en er daarna weer uit is gestapt om afgelopen seizoen eigenlijk alleen maar poeder te rijden. Hij is niet de enige die voor snowboard actie zorgt, want Florian Corzelius en Ethan Morgan doen mee in het street-gedeelte. Zijn vrienden Tom Klocker en Mario Wanger draaien door de hele docu heen mee.

Coming Home slaat op het thuiskomen in Zwitserland en dan met name Davos en Grüsch. Hier gingen de 3 vrienden op zoek naar nieuwe lines en hebben ze natuurlijk gevonden. Al met al een leuke docu met toffe poederbeelden en een kijkje in de keuken van Mario Käppeli.

Wat de makers zeggen:
A snowboard documentary following swiss snowboarder Mario Kaeppeli trough his 2015 season with his buddies Mario Wanger and Tom Klocker. Recapitulating his career Mario tells his story of snowboarding and gives insight into his state of mind.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *