TBT: Deja Vu

Het is weer donderdag en dus tijd voor een Throwback Thursday movie. Zoals je merkt niet meer wekelijks, maar alleen als de zin om te snowboarden te sterk wordt midden in de zomer. En wat is er meer Throwback dan Deja Vu?! Ok, de film is pas een jaar of 3 oud, maar was wel supervet toen hij uitkwam. De urban snowboard film was een toffe film, vol rails en wallrides. Zeker ook dankzij snowboarders zoals Louif Paradis, Nic Sauve, Frank April, LNP en Will Lavigne.

Na het succes van van deze film volgde er webseries en de tweede film Deja Vu Encore! Aankomende zomer horen we vast meer van deze (grotendeels) Canadese snowboard crew. Klikkerdieklik op play hieronder om even een half uurtje aan de sombere Nederlanse zomer te ontsnappen. Of om tussen het surfen door alvast op te laden voor je volgende knie-slopende rail sessie.

Wat Deja Vu er zelf over zegt:
Def: noun. deja vu – “The experience of thinking that a new situation had occurred before.” This is how it feels to us, like it was meant to happen to the point it already has. This is a movie project in the making featuring the authenticity of a crew of friends who grew up sharing a dream. Welcome to our vision of snowboarding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *