Course, riderlist en programma Flatstyle

Aankomend weekend vind Flatstyle plaats in Delft. Zoals we eerder al schreven kun je op de Markt in Delft gaan snowboarden op een parcours waar je doorheen vliegt aan een kabelbaan. Wakeboarden op sneeuw zou je kunnen zeggen. Wanneer je zelf gaat snowboarden dan wil je weten hoe het parcours waar je doorheen wordt getrokken achter de kabelbaan eruit ziet. Ga je alleen naar de feestjes en de pro’s checken dan wil je weten waarop zij hun tricks moeten doen. Welnu, zo ziet de course er uit:

flatstyle-delft

flatstyle-2016

Riderlist Flatstyle

Wil, durf of kan je zelf niet snowboarden op de baan die op de Markt in Delft wordt gebouwd? Dan is er ook nog een wedstrijd voor de pro’s. Hierbij is een mix van snowboarders en wakeboarders uitgenodigd, vooral uit Nederland, maar ook Duitsland, Spanje en Italië zijn present. Wij zetten ons geld in op wakeboard- en snowboardkampioen Rocco van Straten.

Complete riderlist Flatstyle 2016:
Lynn Uitvlugt, Anthony Indawood, Fay Beck, Rocco van Straten, Pia Gärtner, Joshua Pires, Rachida Aoulad, Charlie Rulezz, Kasper de Zoete, Luc Büthker, Richard de Ruiter, Felix Berres, Koen Haest, Arianna Cau, Jordi Spa, Kim Stuffers, Boas van Olden, Mel lamers, Pili de la Cruz, Boy Heemskerk, Nick van Dijk, Sean Taylor, Steve Krijbolder en Senna van Drunen.

Programma Flatstyle

Wil je gaan snowboarden of gaan kijken en feesten in Delft? Dan check je hieronder het programma voor Flatstyle met op zaterdagavond de wedstrijd.
flatstyle-programma

Alle info vind je natuurlijk ook op Flatstyle.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *