Elmiro: Interview en prijsvraag!

Een tijdje geleden kon je de banner van zijn webshop hier op Ultimate zien knipperen. Imperivm snowboards heeft Elmiro,  aka Sander Slager, in de aanbieding. Maar.. Elmiro is toch een kunstenaar? Vorig jaar ontwierp hij het design van Imperivms DJ4 Demir Julia Pro model en hij maakte eerder ook ontwerpen voor Nikita en Beyond Snow. En nu is hij dus zijn eigen online shop begonnen? Hoe zit dat? Vroegen wij ons af.. Lees hier een interview met de man die van alle markten thuis lijkt.

US: Hoi Sander, kan je ons allereerst wat general info over jezelf geven? Hoe oud ben je, waar kom je vandaan? Heb je al nageslacht? En meer van dat soort dingen..
Sander:Ik ben 33 en woon samen in Amsterdam. Of ik kids heb? Nope. Ik heb eerst de MAVO gedaan daarna Grafisch Lyceum in Amsterdam, daarna veelste lang bij een buitenreclame bedrijf gewerkt, daarmee gekapt en toen toen kwam ik bij Hallelujah ( www.hallelujah.nu ) terecht, een klein reclamebureau maar met grote ideeen. Daar heb ik een tijdje vast gewerkt en nu ben ik freelance, maar werk ik ook nog steeds voor hun.

US: Van waar de naam Elmiro?
Sander: EL MIRO dankt zijn naam aan een skatespot naast een supermarkt die Miro heette.

US: Snowboard je zelf al lang?
Sander: Ik snowboard sinds het bestaan van snowworld Zoetermeer, toen het nog in een tent was en er nog schaafijs op de grond lag.

Hoe ben je met Imperivm in contact gekomen?
Sander: Via MySpace. Daarvoor had ik al met een aantal andere boardsportmerken samengewerkt. Ik heb een hoody voor nikita ontworpen en voor een paar skateboardmerken wat dingen gedaan.

US: Je ontwierp het design voor de DJ4 Demir Julia Pro model, kon je daarvoor helemaal je eigen gang gaan?
Sander: Geen roze was regel 1 haha, voor de rest moest het een beetje hip hop, gangster gevoel hebben.

DJ4 Demir Julia Pro

US: Wat doe je verder precies met Imperivum, je verkoopt hun boards online..?
Sander: Zij hebben mij gevraagd of ik hun wilde helpen met het op de kaart zetten van Imperium in Nederland, dus ik help ze een beetje met ideeen en design. Ik had al een webshop ( www.trescool.nl ) dus dat die planken erop kwamen lag voor de hand.

US: Wat is je doelstelling met Imperivm/de webshop voor de komende tijd?
Sander: Voor Imperivm wil ik gewoon mooie dingen blijven maken, op m’n webshop zullen in de toekomst wel meer merken te vinden zijn maar ik verklap nog even niks..

US: Nog spannende verassingen in de hardware voor het seizoen 2009/2010 waar je wel iets over kan verklappen?
Sander:Ik heb de collectie gezien en het ziet er allemaal heel erg dik uit. De verassing zit eigenlijk meer in de outerwear, gloves etc. Zelf heb ik de Centurion serie ontworpen.

US: Heb je nog tips voor mensen die hun eigen graphic graag op een snowboard terug willen zien?
Sander:
Wees creatief, pak de spuitbussen, stiften en kwasten erbij en leef je uit…

US: Uhm.. oke dan, gaan we doen. Dan nog wat. Op je website staat het volgende over Imperivm: ,,Imperivm Snowboards, a company created by snowboarders for snowboarders, a company that promotes a sporty lifestyle with a rebellious touch!” Hoe rebels ben je zelf?
Sander:
Op een schaal van 1 tot 10? denk 7.6566389.

US: En tot slot: Heb je nog een leuke goodie(s) die wij bij je interview als prijsvraag kunnen weggeven aan de lezers? (JA LEUK;)?
Sander:
Ja, ik heb wel een mooi prijzenpakketje..

Wat je moet doen om deze te winnen? Heel simpel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *