Nieuwe sponsors voor Luc Büthker

Luc Büthker wisselt van boards en ruilt Burton snowboards in voor Lib Tech. Mike Trapp van distributeur Stairss is stoked om Luc aan hun team toe te voegen. Ze helpen hem ook meteen aan ThirtyTwo boots, Ashbury goggles en Howl gloves. Zoals Mike zegt: “Luc ript al jaren zowel indoor als de verse sneeuw in de Alpen. Flatstyle, Slope Style Masters, Burton Jibfest of een part filmen voor Postland, Luc staat zijn mannetje. Naast zijn job bij RSI in Rotterdam is hij afgestudeerd fotograaf met focus op architectuur en landschappen. Net voor de Gnu-Lib Tech benelux team shoot, begin maart, werd de deal gesloten. Er werd vlug een ticket Alpen geboekt en Kachingggg!!! Zie hierboven de eerste foto van fotograaf Jarno Schurgers.”

“Met mijn nieuwe sponsors Lib Tech en ThirtyTwo ga ik mezelf weer pushen om meerdere disciplines te rijden. Na altijd veel focus op rails rijden gehad te hebben, ga ik komende seizoenen ook de poedersneeuw aandacht geven. Ik weet zeker dat de boards zowel voor street als backcountry super zijn. Mijn eerste snowboardboots waren 32’s, helemaal vet dus om nu voor dit merk te rijden.” Zegt Luc Büthker. Hij is ook van plan om meer te doen voor de merken: “Op korte termijn wil ik weer street spots shooten en een indoor event opzetten. Na twee keer Jib fest georganiseerd te hebben, wil ik met zowel Lib als ThirtyTwo een nieuw vet event in NL opzetten.”

De 23 jarige shredder uit Pijnacker zal de 32 TeamTwo boots en outerwear, Lib Tech Travis Rice pro model, Ashbury goggles en Howl gloves gaan rocken. Je kunt Luc volgen op instagram.com/lucbuthker

Check hieronder nog een micro welcome to the team video:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *