NK snowboard 2016

Ook dit jaar strijkt het NK snowboarden weer neer in het Zwisterse Laax. De Laax open is net achter de rug en op 29 maart start het NK snowboarden met de slopestyle. De NSkiV organiseert het NK en je kunt meedoen aan de onderdelen slopestyle, halfpipe, snowboardcross, big air, slalom en reuze slalom. Alles natuurlijk weer in verschillende leeftijdscategoriën, dus iedereen kan meedoen. Uiteraard is er ook hier en daar een leuk feestje, dus dat wordt een mooie week.

Ultimate-snowboarding.com houdt je tijdens het NK natuurlijk weer op de hoogte, maar misschien wil je meedoen en heb je nu al meer info nodig. Ga dan naar https://www.nskiv.org/event/nk-snowboard-freeski.

Weten hoe de Nederlandse snowboard selectie het vorig jaar op het NK slopestyle had? Check de video hieronder.

Lees hieronder nog de officiële NSkiV aankondiging:
Maar liefst negen onderdelen staan er steevast op het programma van de NK snowboard & freeski en spektakel is bij voorbaat al verzekerd. Op de freestyle disciplines slopestyle, big air en halfpipe vliegen de beste snowboarders en skiërs van Nederland al spinnend meters door de lucht. Bij de snowboardcross en de (reuzen)slalom gaat het uiteraard om snelheid en proberen de deelnemers hun tegenstanders letterlijk achter zich te houden. De pistes en het funpark in Laax lenen zich uitstekend voor deze kampioenschappen, vandaar dat de Nederlandse toppers ook dit jaar weer in dit Zwitserse gebied neerstrijken.

NK programma:
• Dinsdag 29 maart: NK slopestyle (snowboard & freeski)
• Woensdag 30 maart: NK reuzenslalom (snowboard) & NK halfpipe (snowboard & freeski)
• Donderdag 31 maart: NK slalom (snowboard) & NK big air (snowboard & freeski)
• Vrijdag 1 april: NK snowboardcross (snowboard)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *