Skikot presents O’Neill SnowClash 2013

Skikot, SnowBite en O’Neill zetten zich opnieuw schrap voor de derde editie van hét Belgische  Freestyle event, SnowClash. Avoriaz, wat met zijn 3 snowparks de perfecte uitvalbasis is voor freestyle skiën & snowboarden, ontvangt ons met open armen en is klaar om ondergedompeld te worden in de Belgische creativiteit!

 

 

Rails – Big Air – Slopestyle voor beginners & gevorderden

 

Op vrijdagavond 29 maart 2013 trekt de SnowClash organisatie naar het Franse Avoriaz om daar, samen met 200 deelnemers, te genieten van een week waar alles draait rond progressie, plezier en creativiteit.

 

Voor deze 3e editie legt iedereen zijn doel een trapje hoger, zowel de deelnemers als de organisatie. Dit evenement werd gemaakt door en voor riders waarbij er gestreefd wordt naar progressie in een ontspannen atmosfeer. Zowel beginnende als gevorderde snowboarders/skiërs kunnen hieraan deelnemen. Iedereen krijgt een unieke ervaring dankzij de deskundige begeleiding op rails, big air & slopestyle van de aanwezige professionele Belgische en zelfs internationale riders.

 

         Fotoshoots  &  Video analyse

Music &  Art

 

Dit jaar mikken we met SnowClash naar meer professionele begeleiding, een grotere ‘self-made’ module, een spectaculaire Fire Show & vooral meer creativiteit met o.a. live performing graffiti artiesten en muzikanten in het funpark.

 

SnowBite zorgt voor Video Analyses, Jam Sessions en gratis improvement sessions voor zowel skiërs als snowboarders. Elke voormiddag zijn de pro riders speciaal aanwezig om iedereen naar hartelust te begeleiden in het funpark. In de namiddag is iedereen vrij om te genieten van de demo shows en urban session. ’s Avonds zorgen de SnowBite dj’s (Radio Belgique FM, Lionheart Crew, DJ Funky Fish) voor de nodige vette tunes op de dansvloer.

 

Belgische & internationale pro riders

 

Ieder zijn freestyle-skills worden tijdens deze week naar een hoger niveau gebracht, gemotiveerd door monitoren en professionele Belgische riders, zoals Christophe Reynders, Kevin Bronckaers, Kezin Vuylsteke, Fré Deroo en Pascal Bosmans. Ook internationale toppers –zoals o.a. de Spaanse freeskiër Gustavo Ballesteros- bevestigden reeds hun aanwezigheid en kunnen amper wachten om iedereen te begeleiden alsook hun eigen freestyle skills op te krikken en te demonstreren tijdens enkele jam sessions.

 

Boek nu via snowclash.be

 

Wil je weten welke andere Belgische en internationale pro riders tijdens deze editie aanwezig zullen zijn om jou ter plaatse te begeleiden in het freestyle skiën/snowboarden?

Surf dan snel naar snowclash.be waar ook de foto’s en de movie edit van de vorige edities te zien zijn. Blijf op de hoogte van alle nieuwe weetjes en reserveer alvast jouw plaats voor SnowClash “The Third Step”.

 

 

Met dank aan onze partners Avoriaz, RedBull, Volvo, SCS Magazine en Cirque Belgique.

 

Alle informatie op www.snowclash.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *