Win een snowboard

Win een snowboard! Dat soort teksten doet het altijd goed. Revert viert zijn 20-jarige verjaardag en trakteert. Samen met Bataleon introduceerde ze eerder dit jaar een eigen Global Warmer A.S.A.B. en nu kan jij hem winnen! Het enige wat je er voor hoeft te doen is een snowboard edit van 15 seconden op Facebook te posten. Niet eens persé verse footage, je mag ook je oude shots hergebruiken. Zie de spelregels van Revert hieronder.

Win een Bataleon x Revert snowboard

Revert 95 begint het jaar nog steeds goed. Wij geven een limited edition Bataleon Global Warmer x Revert 95 A.S.A.B. snowboard weg ter waarde van € 499,95!

Wat moet je doen om kans te maken op dit unieke snowboard?
* Maak een edit van maximaal 15 seconden met daarin jouw beste snowboard trics, je dikste poederrun, beste snowboard moment of die hilarische skiër spray. Je mag dus zo creatief zijn als je wil, als het maar met snowboarden te maken heeft.

* Post deze 15 seconden edit door op ‘foto/video toevoegen’ te klikken en je video te uploaden op deze facebookpagina met de hashtags #revert95 #shredit. Meer info vermelden over waar, wanneer en met wie het filmpje is geschoten is een pluspunt.

* Uit alle inzendingen maakt een Revert 95 jury, bestaande uit onze teamrijders Jesse Augustinus, Thijs Ottens en Joris Ouwerkerk, op woensdag 09 maart 2016 de winnaar bekend.

VOORWAARDEN
* edit maximaal 15 seconden
* eigen beeldmateriaal gebruiken (dus geen internet ripoffs)
* gebruik hashtags #revert95 en #shredit
* Inzenden kan van 10 februari t/m 09 maart 2016
* Prijs ophalen in de shop te Haarlem op donderdag 10 maart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *