Snowboarden met Dolf van der Wal voor SR2015

Dolf van der Wal is dan officieel wel geen pro mee, maar hij wil jou nog wel een clinic geven! Voor 3FM Serious Request kun jij meebieden op 2 uur snowboarden met Dolf. Dus jij leert beter snowboarden én steunt het goede doel! Goeie shit, dus bieden maar: https://veiling.3fm.nl/auction/object/750.

De 3FM tekst:
We geloven heus dat je goed kunt snowboarden, maar het kan natuurlijk altijd beter. En van wie kun je de fijne kneepjes van het snowboardvak nou beter leren dan van professioneel snowboarder Dolf van der Wal? Dolf is veelvoudig Nederlands kampioen, won grote wedstrijden in Europa en was enige tijd de nummer drie van de wereld. Bied mee voor 3FM Serious Request op deze unieke clinic. 

De clinic van Dolf is zowel voor beginners als voor gevorderde snowboarders. Twee uur lang roetsj met deze sneeuwtopper van de piste in Snowplanet Spaarnwoude. Je krijgt gratis entree en ook voor materiaalhuur wordt gezorgd. Na de sneeuwclinic heb je nog twee uur vrij om je skills op de piste te laten zien. In overleg met Dolf kies je een dag waarop jullie samen op wintersport gaan.

Bied, steun en glij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *